Kasdek reinigen

Bij Poot Reiniging zijn wij gespecialiseerd in kasdek reiniging!

1% MEER LICHT = 1% MEER OPBRENGST

Het regelmatig (grondig) laten reinigen van uw glastuinbouw kassen is zeer belangrijk om maximale lichtinval te kunnen handhaven. Lichttransmissie is een belangrijke productiefactor van een kas.

Tussen de mate van het vervuild zijn van uw tuinbouw kas en de opbrengst van de oogst van uw gewas bestaat een directe relatie. Meer licht resulteert in een betere oogst. Een hogere lichttransmissie is cruciaal voor verbetering van de fysieke opbrengst en daarmee uw bedrijfsresultaat.

Poot reiniging is specialist op het gebied van glasreiniging voor de glastuinbouw. U kunt altijd vrijblijvend advies krijgen door contact met ons op te nemen dan kunnen wij een afspraak met u maken.

POOT REINIGING: FLEXIBEL EN SNEL INZETBAAR

Voor het schoonmaken van uw glastuinbouw kassen beschikken wij over een groot machinepark kasdekreinigers voor de kapmaten:

  • 4.00 m
  • 4.27 m
  • 4.80 m

Kasdek reinigen doen wij in de maanden: Augustus t/m Mei. Dit maakt ons zeer flexibel en zeer snel inzetbaar om de schoonmaakklus voor u te kunnen klaren!

GRONDIGE REINIGING

Voor een grondige reiniging gebruiken wij ruitenreinigingsmiddelen:

  • Flusol Forte, Eco-Forte: werkzame stof Waterstoffluoride, heeft een goede werking op algen, roest, mos, stof Houweling – Horticulture
  • GS4: werkzame stof Ammoniumbifluoride, heeft een goede werking op vuil, vet, kalkaanslag en roest. ReduSystems.
  • Oxaalzuur: organisch zuur, heeft een goede werking tegen vervuiling van het glas door algen en luchtvervuiling. Moet minimaal 2 dagen bij droog weer inwerken.

Het machinaal inspuiten van de glasreinigers (met uitzondering van Oxaalzuur) doen wij met dezelfde kasdekreinigers, waar wij speciale spuitbomen op kunnen monteren.

ZORG VOOR EEN VEILIGE WERKOMGEVING

Door gebruik te maken van machinale wasinstallaties (ook wel kasdekreinigers genoemd) maken wij uw kasdekken schoon op de meest veilige manier.

Wij verplaatsen, bevestigen en verwijderen zelf de machines. Daar heeft u geen omkijken naar! Zolang u maar zorgt voor een veilige werkomgeving. Een servicerail is noodzakelijk en dus vereist. De servicerail is nodig om machines, mensen en het serviceplatform te kunnen dragen en langs de kas te verplaatsen. Naast een deugdelijke servicerail, dienen de steunen/gootconsoles in goede staat te zijn en over voldoende draagkracht te beschikken. Elke steun moet op zich 1500 kg draagvermogen hebben (CASTA).

Deze bedrijven gingen u voor

“Een afspraak bij Poot Reiniging is zo geregeld! Dat kan per telefoon of per e-mail.”